Koop in vertrouwen dankzij onze klantenbegeleiding

Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt u er zeker van zijn dat u alle informatie hebt én dat uw keuze perfect overeenkomt met uw eisen. Onze klantenbegeleiding, bestaande uit een team van interieurarchitecten, ondersteunt u daarom persoonlijk bij élke stap gedurende het bouwproces.

We begeleiden u persoonlijk door het volledige koop- en bouwproces

Niels Vanhoof - Hoofd Klantenbegeleiding

We helpen u graag verder

  1. In een verkennend gesprek overlopen onze klantenbegeleiders met u al uw wensen. Dankzij hun relevante bouwtechnische achtergrond vertalen ze deze overzichtelijk en duidelijk naar de concrete stappen van het uitvoeringsplan. Zelfs in de ruwbouwfase, waar u de ruimte-indeling kan aanpassen aan uw voorkeur.
     
  2. DCA Woonprojecten gidst u door het volledige bouwproces, helpt u bij de materiaalkeuze in door ons aanbevolen toonzalen en gaat samen met u voor een kwalitatieve afwerking van uw instapklare woning. We letten op elk detail. Zo bent u er zeker van dat het resultaat volledig voldoet aan uw verwachtingen.
     
  3. Uw comfort en persoonlijk contact staan centraal. Om u te laten zien hoe de plannen vorm krijgen, nodigen we u regelmatig uit op de werf. Zowel in de ruwbouw- als afwerkingsfase. Op die manier krijgt u een duidelijk en tastbaar beeld van de vorderingen van de werken en kunt u eventueel bijsturen waar nodig.
     
  4. Via het digitaal kopersplatform kunt u uw bouwdossier raadplegen: plannen, materiaalkeuze, facturatie, leveringen… U vindt het er allemaal.

Heeft u na uw aankoop nog bijkomende vragen, dan kunt u altijd terecht bij één uniek aanspreekpunt. Onze klantenbegeleiders staan steeds tot uw dienst!