Residentie Verde: een buitengewone investering in Heusden-Zolder

Residentie Verde is een bijzonder woonproject in Heusden-Zolder met 30 nieuwbouwappartementen, 3 woningen en 1 commerciële ruimte. De tijdloze architectuur weerspiegelt zich in lichtrijke ruimtes en energiezuinige oplossingen. Door de uitstekende ligging en duurzame afwerking is dit een interessant investeringsproject.

Waarom kiezen voor Residentie Verde als investering?

Maximaal rendement

Nu het klassieke spaarboekje amper nog iets opbrengt, opteert u liever voor een rendabel alternatief. Vastgoed biedt de nodige zekerheid en een mogelijke meerwaarde bij verkoop. U geniet al van een jaarlijks huuropbrengst van 5,9% (onder voorwaarden), onder voorbehoud van financiering.

Residentie Verde spreekt een grote potentiële huurmarkt aan door zijn hedendaagse architectuur en optimaal wooncomfort. Bovendien is de locatie van het woonproject ideaal door de vlotte verbinding naar nabijgelegen steden via het Klaverblad.

Zorgeloze investering

Investeren zonder kopzorgen, het kan! Wij nemen alle praktische zaken voor onze rekening. Onze klantenbegeleiding gidst u doorheen het koop- en bouwproces van a tot z. Met dit woonproject kiest u voor een instapklare woning die tot in de puntjes is afgewerkt.

De verhuur of rentmeesterschap uit handen geven? Dat regelen we graag voor u. Er wordt een geschikte huurder gezocht en u ontvangt maandelijks de huur!  Zo geniet u van een investering zonder zorgen.

Vraag nu uw rendementsberekening op maat

Contacteer onze vastgoedmakelaars vrijblijvend per telefoon of via onderstaand formulier.
ERA Nobis: +32 (0) 11 35 14 00
ERA MIJN-immo: +32 (0) 11 42 33 80

Wilt u op de hoogte gehouden worden van andere projecten?

Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.